Gerijpte sterke drank

Eigenlijk kan Barrel-tea van elke soort en merk een alcoholvrije variant maken, met het unieke karakter van die drank. Het vat moet o.a. oud genoeg zijn. Maar er zijn nog meer voorwaarden. Achter op envelopje waar het zakje in zit kunt je informatie vinden waar de drank vandaan komt.

whisky

rum

cognac

bourbon

Deze vier dranken heeft Barrel-tea standaard in het assortiment zitten. Wil je ze allemaal proberen? Koop dan de premium collection met glas voor de beste beleving! . Dan heb je een prachtig blik voor tussen je whiksy collectie en vul je hem later aan met je favoriete refill.

Goed om te weten

“Anders werden de vaten opgestookt”

 

Aan het einde van de cyclus, wanneer ze eerder werden gebruikt om de ketel te verwarmen, zijn ze nu perfect voor Barrel-tea! Ze zijn doordrenkt met de aroma’s van de drank.

“Die zakjes lijken wel van plastic”

 

Maar zijn het zeker niet! Ze zijn van PLA (Polylactic Acid)* en mogen dus gewoon in het groen afval! Ook het envelopje is biologisch afbreekbaar kunststof!

*)PLA is een biologisch afbreekbare thermoplastische polyester die wordt geproduceerd uit hernieuwbare bronnen zoals maïszetmeel, suikerbieten en suikerriet. Dit maakt het een duurzaam alternatief .

“Zitten er ook theeblaadjes in?”

 

NEE, NEE, en nogmaals NEE!

Er zitten echt alleen maar eiken snippers in het zakje!

De snippers zijn verantwoordelijk voor alle smaak, geur en kleur!